Join Today













Site Sponsor
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 7 to 11 of 11
  1. #7
    Newb
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default Re: Sprint iPhone 4 flash to metro pcs

    Oh, ive heard i need to do that, true that i can just call them at metro for it to be done? So this $40 will cover putting meid on metro plus rest of process, i hope. Wanna know before wasting money

  2. #8

    iPhone Moderator, Trusted Guru &
    CDMA GURUS Booster
    rich hathaway's Avatar


    Join Date
    Apr 2010
    Location
    kansas city
    Posts
    2,913
    Rep Power
    5924

    Default Re: Sprint iPhone 4 flash to metro pcs

    no bro,how can we possibly have access to metros system?it will change your meid with one click to the meid of your metro phone.but like i said wait for it,it is not released to the public yet but soon will be.
    Custom tools and custom phone & mifi firmwares built to your specs.Contact me !

    I WILL NOT ANSWER SUPPORT QUESTIONS THRU PRIVATE MSG.
    See mifis.us for $5 unlimited data on vzw (Resellers welcome)

    www.mifis.us <--get yer unlimited data mifis here

  3. #9
    Newb
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default Re: Sprint iPhone 4 flash to metro pcs

    Ahh ok then, guess ill just wait for now

  4. #10
    Newb
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default Re: Sprint iPhone 4 flash to metro pcs

    Quote Originally Posted by TheIsles View Post
    Ahh ok then, guess ill just wait for now
    If i read correctly, that tool Rich spoke on is available. I am upping because I want to know to. I have a Sprint Iphone 4 or 4s that was flashed to be on Cricket or Simple mobile. I rather keep my child acct with MetroPCS.

    With that being said I want to swipe the iPhone over to the open MetroPCS acct I have already.

  5. #11
    Newb BABY NEWB
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default Re: Sprint iPhone 4 flash to metro pcs

    help out i am stuck as well


 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Trying to Flash iphone 4 from sprint to metro pcs
    By nikoleee in forum IPHONECDMATOOL Support Forum
    Replies: 2
    Last Post: 01-02-2013, 07:27 PM
  2. iphone 4 sprint flash to metro pcs
    By nunezg3 in forum Metro PCS iPhone
    Replies: 1
    Last Post: 12-28-2012, 05:17 PM
  3. Sprint iphone 4 flash to metro
    By cricketuser in forum CDMA Iphones
    Replies: 0
    Last Post: 03-19-2012, 08:56 PM
  4. Having a hard time trying to flash sprint BB 8530 into metro
    By osanordal in forum Flashing Blackberries to Metro PCS
    Replies: 7
    Last Post: 12-08-2010, 01:23 AM
  5. HOW TO-Tutorial Flash Sprint Touch Pro 2 to Metro PCS, talk, text, web,mms
    By Pac3comm1 in forum General Disscusion
    Replies: 1
    Last Post: 08-30-2010, 03:40 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •